Fakta om Australien
  • Indbyggertal: 23,13 millioner
  • Hovedstad: Canberra
  • Største by: Sydney
  • Attraktioner: Great Barrier Reef, Operahuset i Sydney, Aires Rock og mange flere.

Planlægger du en rejse til Australien og overvejer om du skal tegne en rejseforsikring, så læs med her.

Skal jeg tegne rejseforsikring til Australien?

Australien er et populært rejsemål for især backpackere. Det er et kæmpe land med uendeligt mange ting at se og opleve. Her finder du alt fra enestående natur, et rigt dyreliv, smukke sandstrande, storbyer og masser af historie.

Inden du tager afsted, er det vigtigt at tegne en rejseforsikring. I Australien er man ikke dækket med det blå sygesikring, da det kun gælder indenfor Europa. Det kan for nogle synes som en unødvendig ekstraudgift at skulle købe en rejseforsikring efter man lige har betalt en dyr rejse, for det er jo ikke sikkert at man får brug for den. Men faktisk får hele 8 % af danskerne brug for deres rejseforsikring. Har man først sparet den væk, er det surt pludselig at stå i en nødsituation og selv skulle betale for lægehjælp og hospitalsophold.

Billig rejseforsikring til Australien hos Coverwise

Hos os er Australien en del af verdensdækningen, så hvis du skal på jordomrejse eller besøge andre lande på rejsen er du dækket.

Vi har 4 forskellige typer dækninger: Bronze, Sølv, Guld og Backpacker. Bronze er den billigste rejseforsikring til Australien, hvor du bl.a. er dækket ved sygdom, ulykke og nødhjælp samt personligt ansvar. Sølv dækker dig på alle punkter i policen og med højere beløbsgrænser end Bronze. Guld er vores top dækning, med højere beløbsgrænser end Sølv og uden selvrisiko.

Backpackerforsikringen er den ideelle rejseforsikring til Australien hvis du er ung og skal på en lang rejse. Den dækker dig på alle punkter og gælder for rejser op til 18 måneders varighed.

Ved at tegne en rejseforsikring inden afgang fra Danmark, kan du føle dig tryg på din rejse og lade bekymringerne blive derhjemme. Er du i tvivl om hvordan du er dækket hos os eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.