Fakta om Egypten:
  • Indbyggertal: 83.688.164
  • Hovedstad og største by: Kairo
  • Største attraktioner: Giza pyramiderne, dykning i Rødehavet, Nilen.

Sol, sand, turkisblåt hav og pyramider... Egypten har masser at byde på, uanset om du er til historie og kultur eller bare vil have en fantastisk badeferie. Landet er et af de foretrukne rejsemål for folk fra hele verden med mere end 12 millioner turister om året.

Skal jeg købe en rejseforsikring til Egypten?

Egypten ligger udenfor Europas grænser, så der er du hverken dækket med det gule eller det blå sygesikringskort. Det betyder at hvis man skulle komme alvorligt til skade eller blive syg, skal man selv stå for at betale hospitalsregningen eller udgifter til medicin og lægehjælp. Så hvis du vil have en afslappet ferie og stikke tæerne i rødehavets klare vand uden bekymringer, skal du huske at tegne en rejseforsikring til Egypten inden afrejse fra Danmark.

Billig rejseforsikring til Egypten med Coverwise

Med Cowervise Verdensdækning er du forsikringsdækket på dine rejser til Egypten. Du kan enten forsikres for en enkeltrejse eller for flere rejser i løbet af året. Skal du på flere rejser, er vores årsrejseforsikring den billigste løsning.

Vores forsikringspriser er meget fleksible. Under hver type forsikring kan du vælge imellem forskellige niveauer af dækning, så du kun betaler for det der er vigtigst for dig. Alle dækninger inkluderer som minimum områder som sygdom, ulykke, ansvar og misset afgang, men om du vil have dækning for mistet pas og penge, personlige ejendele eller retsomkostninger er helt op til dig.

Hvis du har nogle spørgsmål til hvordan du køber en billig rejseforsikring til Egypten eller hvordan og hvor meget du er dækket, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Husk at tjekke udenrigsministeriets hjemmeside inden du køber din rejse og rejseforsikring til Egypten. Hvis udenrigsministeriet fraråder rejser i bestemte områder/lande, gælder din forsikring ikke.