Fakta om Thailand
  • Indbyggertal: 67,01 millioner (2013)
  • Hovedstad: Bangkok
  • Største by: Bangkok

Overvejer du at tegne en rejseforsikring til Thailand? Så læs med her.

Thailand er en evigt populær feriedestination blandt danskerne. Landet er bl.a. kendt for sine smukke hvide sandstrande, enestående kultur og utroligt gæstfrie folkefærd. Derudover er man sikret høje temperaturer uanset hvornår på året man tager afsted, da landet har en årlig gennemsnitstemperatur på 25-26 grader. Den varmeste måned er april, hvor man kan opleve helt op til 40 grader.

Rejseforsikring til Thailand

Thailand ligger udenfor Europa’s grænser, så der kan du hverken bruge det gule eller det nye blå sygesikringskort. Det betyder at hvis man bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke, så skal man selv betale regningen for lægehjælp, transport og behandlinger, hvis man ikke har en rejseforsikring. Det kan hurtigt blive meget dyrt, alt afhængigt af hvor længe du skal være på hospitalet, om du skal opereres eller sågar transporteres hjem til Danmark i sygetransport. En rejseforsikring til Thailand er derfor en rigtig god investering i din sikkerhed og tryghed på rejsen.

Mange tager til Thailand for at ligge og dase på de skønne hvide sandstrande og bade i det krystalklare hav. Det er også populært blandt unge at backpacke i Thailand bl.a. på grund af de lave priser, gode vejr og flotte natur. Umiddelbart er der ikke så stor risiko for at noget kunne gå galt på en sådan ferie, men husk at overveje hvilke aktiviteter du vil deltage i på ferien. Det kan være du skal ud og vandre i bjergene, ud at dykke eller snorkle, eller på mountainbike i den smukke natur. I Thailand er der både slanger, skorpioner og andre kryb som kan være potentielt farlige eller give ubehag hvis man ikke passer på. Derudover er der risiko for både Malaria og Dengue feber i nogle områder. Så tjek hvilke vaccinationer der anbefales i det område du skal til, tag dine forholdsregler og husk rejseforsikringen når du skal til Thailand.

Billig rejseforsikring til Thailand med Coverwise

Hos Coverwise kan du tegne en billig rejseforsikring til Thailand. Vi giver dig valget imellem en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring til Verden. Vi har forskellige niveauer af dækning, alt afhængig af dit budget og hvilke områder der er mest vigtige for dig. Hvis du har planlagt en rygsækrejse, så ville en Backpacker rejseforsikring til Thailand og resten af verden være et smart valg. Med en Backpacker forsikring er du dækket på rejser helt op til 18 måneders varighed.

Er du i tvivl om hvordan du køber en billig rejseforsikring til Thailand hos Coverwise, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.