Fakta om Tyrkiet:
  • Indbyggertal: 74,93 millioner
  • Hovedstad: Ankara
  • Største by: Istanbul
  • Attraktioner: Hagia Sofia, Efesos, Pamukkale (Bomuldsslottet) og mange flere.

Planlægger du en rejse til Tyrkiet og overvejer du om du skal tegne en rejseforsikring til Tyrkiet, så læs med her.

Tyrkiet er en stigende populær rejsedestination for danskerne. Landet er kendt for dets enestående kultur, turkise hav og fantastiske bjerge. ’All inclusive’ badeferier er især populære netop pga. de flotte sandstrande, det krystalklare vand og ofte billige priser hos rejseselskaberne. Hvis man er mere til byliv, historie og kultur, så er hovedstaden Ankara og byen Istanbul bestemt også et besøg værd.

Skal man have en rejseforsikring til Tyrkiet?

Det er vigtigt at sikre sig med en rejseforsikring til Tyrkiet, da landet ikke er en del af Europa og du dermed ikke kan bruge hverken det gule eller det blå sygesikringskort. Skulle du blive alvorligt syg eller komme ud for en ulykke, så skal hospitalsregningen betales af egen lomme. Den skal betales på stedet, hvilket vil sige at du ikke kan tage hjem før der er betalt. Det kan derfor kun anbefales at man tegner en rejseforsikring til Tyrkiet inden man tager afsted, da alt andet kan komme til at koste dig og din familie rigtig mange penge.

Argumentet for at folk som regel ikke vil købe rejseforsikring er at de synes det er for dyrt. Man har allerede betalt for både flybilletter og hotelophold og det synes for nogle som en unødvendig ekstraudgift at skulle købe en forsikring. Desværre får hele 8 % af danskerne brug for deres forsikring når de er på ferie, så det kan klart betale sig at tegne en billig rejseforsikring til Tyrkiet.

Billig rejseforsikring til Tyrkiet med Coverwise

Her hos Coverwise falder en rejseforsikring til Tyrkiet under vores Europa dækning. Europadækningen er billigere end verdensdækningen, så her får du en god rejseforsikring til en billig pris. Vi har 4 forskellige niveauer af dækning – Guld, Sølv, Bronze og Backpacker – så du kan selv vælge den type dækning der passer bedst til dine behov og dit budget.

Hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller er i tvivl om hvordan du køber en billig rejseforsikring til Tyrkiet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Husk at tjekke udenrigsministeriets hjemmeside inden du køber din rejse og rejseforsikring til Tyrkiet. Hvis udenrigsministeriet fraråder rejser i bestemte områder/lande, gælder din forsikring ikke.