Fakta om USA
  • Indbyggertal: 318,9 millioner (2014)
  • Hovedstad: Washington DC
  • Største by: New York City

USA er en af de foretrukne rejsedestinationer iblandt danskerne. Det er hjemsted for utallige naturlige og kulturelle vidundere og spændende byer som Las Vegas, New York, Miami og Hollywood. USA er også en populær destination for road trips, da der findes hundrede kilometervis af motorvej gennem røde ørkenlandskaber og majestætiske bjerge.

Skal jeg tegne en rejseforsikring til USA?

Hvis du skal på ferie eller forretningsrejse til USA, er det vigtigt at have en rejseforsikring til USA i orden før du tager afsted. Der er mange ting der kan gå galt når man skal ud at rejse og det kan hurtigt blive rigtig dyrt, hvis man ikke er forsikret hjemmefra.

Mange danskere glemmer desværre at de hverken er dækket med det gule eller det nye blå sygesikringskort, da USA og Canada er udenfor Europas grænser. Det betyder altså at hvis man skulle komme ud for en alvorlig ulykke eller blive alvorligt syg, så skal man selv betale for behandlingen på stedet, medmindre man har en rejseforsikring til Canada og USA. Kan du ikke betale, vil du ikke blive behandlet. Ikke alle forsikringsselskaber inkluderer USA og Canada i deres verdensdækning, så husk at vær ekstra opmærksom når du køber din rejseforsikring til USA.

En indlæggelse på en intensivafdeling i USA kan ofte koste 3-500.000 kr. i døgnet. Så alene af denne grund kan det i dén grad betale sig at ofre penge på en billig rejseforsikring til USA.

Billig rejseforsikring til USA hos Coverwise

Hos Coverwise er du dækket i hele verden, inklusiv USA og Canada, når du køber en verdensrejseforsikring. Du kan vælge imellem enten en enkeltrejseforsikring eller årsrejseforsikring og vi har 4 forskellige niveauer af dækning indenfor hver type – Bronze, Sølv, Guld og Backpacker. Hvis din USA rejse er den eneste planlagte rejse det kommende år, så vil den billigste rejseforsikring til USA være en enkeltrejseforsikring. Men hvis du allerede nu ved at du kommer til at rejse flere gange, så bør du overveje en årsrejseforsikring til hele verden, som vil inkludere både USA og eventuelle andre rejsedestinationer. Skal du rejse til USA som studerende eller som backpacker, vil den billigste rejseforsikring selvfølgelig være vores Backpacker forsikring.

Vil du leje bil? – Husk forsikring ved billeje i USA

Hvis du skal på road trip eller af anden årsag har besluttet at leje en bil når du kommer til USA, er det også vigtigt at have styr på forsikringen. Billeje forsikring til USA er ikke inkluderet i den almindelige forsikringspolice, så dette skal købes separat når du lejer bilen.

Her hos Coverwise har vi en smart tillægsforsikring til dig der planlægger at leje bil. Det er en forsikring, som dækker det depositum eller selvrisiko, som du mister hvis du påfører en skade eller kommer ud for en ulykke. Du kan læse mere om vores Selvrisikoforsikring her.