Skal jeg tegne en rejseforsikring til studieophold/udveksling?

Et studieophold eller udvekslingsophold er en fantastisk mulighed for at komme ud og opleve verden og lære nye kulturer at kende helt tæt på. Det er samtidig en ideel mulighed for at blive bedre til et fremmedsprog og møde en masse nye mennesker.

Uanset hvor du skal hen eller hvor længe du skal være afsted, så er det en god idé at tegne en studieopholdsforsikring inden du tager afsted. Hvis opholdet er indenfor EU, så er du dækket ved sygdom og ulykke med det blå EU sygesikringskort. Du er dog ikke dækket hvis du får stjålet dine personlige ejendele, hvis du får brug for sygeledsagelse, hvis du misser din flyafgang eller får brug for retshjælp. I disse situationer er du kun dækket hvis du har tegnet en rejseforsikring.

Billig rejseforsikring til studieophold med Coverwise

Hos os kan du tegne en billig rejseforsikring til studieophold eller udveksling. Vi har en forsikring specielt til unge og studerende mellem 17 og 35 år, som dækker alle de mest nødvendige områder. Forsikringen hedder Backpacker, men den kan sagtens benyttes ved kortere eller længerevarende studieophold. Navnet antyder kun at det er en forsikring der kan bruges på længere rejser – faktisk helt op til 18 måneder! De fleste standard-forsikringer har en maksimal rejselængde på omkring 30 dage, så disse er ikke egnet som en studenterforsikring.

Hvis du har spørgsmål ang. rejseforsikring til studieophold eller nogle af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.