Om Coverwise

Om Coverwise

Coverwise Ltd er en international forsikringsmægler. Vi er autoriseret og reguleret af Financial Services Commission i Gibraltar, hvilket giver os mulighed for at distribuere skadeforsikringer i hele EU. Vi er agent for Allianz Global Assistance Europe, som er førende i verden indenfor assistance og rejseforsikring.


Hos Coverwise Ltd forstår vi hvor vigtigt det er at have en forsikring der beskytter dig mod uforudsete begivenheder og til en rimelig pris. Vores mål er at levere produkter der passer til dine behov samt yde professionel kundeservice og eksperthjælp i nødstilfælde.


Til det sidste har vi allieret os med Falck Global Assistance, som er eksperter indenfor medicinsk assistance i hele verden. Skulle du komme ud for en ulykke eller af anden årsag få brug for medicinsk assistance på din ferie, så er de klar til at hjælpe dig. Deres alarmcentral er åben 24 timer i døgnet alle årets 365 dage.Som virksomhed sætter vi pris på traditionelle værdier. Det betyder at vi behandler vores kunder, som vi selv ville ønske at blive behandlet i den givne situation. En forsikringspolice er et løfte på et stykke papir og det er grundlæggende for vores omdømme og troværdighed at vi lever op til det. Vi ønsker at være anerkendte for at være pålidelige, hurtige, effektive og ærlige eksperter indenfor vores felt.


Coverwise hovedkontor:

Coverwise Limited
First Floor, Grand Ocean Plaza
Ocean Village, GX11 1AA
Gibraltar

Firmaregistreringsnummer: FSC1107B

Kontakt os

Hvis du har ris/ros, spørgsmål eller af andre årsager har brug for at kontakte vores kundeservice, er du altid velkommen til at sende os en email eller give os et kald. Vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 8-20.

Email: info@coverwise.dk

Tlf: 70 77 80 80

Akuttelefon

+45 70 25 04 05

Kontakt Coverwise

70 77 80 80

Sammenlign Forsikringer

Bronze Sølv Guld
Hospital og medicin
Privatansvar
Ulykkesforsikring
Forsinket bagage
Forsinket fremmøde
Forsinket afgang
Retshjælp
Personlige ejendele
Personlige penge
Tab af pas

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig vores brug af cookies.