Fakta om Norge
  • Indbyggertal: 5.084.000
  • Hovedstad og største by: Oslo
  • Attraktioner: Oslo by, Lofoten, Preikestolen, fjorde og bjerge generelt
Skal jeg tegne rejseforsikring til Norge?

Selvom Norge ikke er en del af EU, så gælder det blå sygesikringskort også der. Det betyder at du kan få lægehjælp på samme niveau som nordmændene, hvis du skulle være så uheldig at komme til skade eller blive alvorligt syg på din ferie. Her stopper dækningen så for det blå sygesikring. Hvis du derimod får brug for at afkorte ferien pga. sygdom, har behov for særlig hjemtransport eller en sygeledsager, sker alt dette for egen regning, hvis du ikke har tegnet en rejseforsikring til Norge inden afrejse fra Danmark. Så selvom du rejser til et land der er dækket af det blå sygesikringskort, er det stadig en rigtig god idé at sikre sig ordentligt hjemmefra, så man kan føle sig tryg på ferien.

Billig rejseforsikring til Norge med Coverwise

Hos Coverwise kan du købe en billig rejseforsikring til Norge. Landet er en del af vores Europadækning, hvilket er det billigste dækningsniveau. Derunder kan du vælge om du ønsker en årsrejseforsikring eller en forsikring til en enkelt rejse. Hvis du har mere end én rejse planlagt det kommende år, kan det oftest bedst betale sig at tegne en årsrejseforsikring, som giver dig friheden til at tage på alle de rejser du vil det kommende år og stadig være dækket hver gang.

Altid på vagt

Når du forsikrer dig igennem Coverwise, kan du være sikker på at du altid kan få hjælp eller assistance uanset hvor i verden du befinder dig. Vores akuttelefon opereres af Falck, som du kender fra bl.a. ambulancerne. Deres professionelle team sidder klar ved telefonen 24 timer i døgnet 365 dage om året, så hvis du kommer ud for en ulykke eller er i tvivl om hvordan du er dækket af din rejseforsikring i Norge, kan du altid kontakte Falck.