Enkelt- eller årsrejseforsikring til Verden

Skal du ud og opleve Verden? Så husk rejseforsikringen, så du er dækket hvis uheldet skulle være ude. Hos Coverwise tilbyder vi både enkeltrejse- og årsrejseforsikring til Verden. En enkeltrejseforsikring dækker, som navnet antyder, for én planlagt rejse. En årsrejseforsikring dækker derimod for flere rejser i løbet af et helt år. Det betyder at du kan tage på flere rejser til forskellige dele af Verden i dækningsperioden, uden at bekymre dig om at skulle ændre forsikring eller købe en ny.

Hos Coverwise kan du tegne en billig rejseforsikring Verden, som sikrer dig bred dækning og dansktalende assistance 24/7 i hele verden. Vi tilbyder 4 forskellige typer dækning - du kan vælge imellem Bronze, Sølv, Guld eller Backpacker. De tre første er til alle under 70 år og har forskellige prisniveauer, varigheder og dækninger. Med dette udvalg kan du derfor vælge den rejseforsikring til Verden, som passer bedst til dit behov og budget.

Rejseforsikring i hele Verden til unge

Er du mellem 17 og 35 år og skal du på oplevelsesrejse i Verden, så er vores Backpacker forsikring den helt rigtige løsning. Den dækker dig indenfor alle punkter på forsikringspolicen og med højere beløb end ved Bronze rejseforsikringen. Dette er fordi vi ved hvor vigtigt det er at være dækket hvis man f.eks. mister sit pas, sine personlige ejendele eller penge. Rejser du med alle dine ejendele på ryggen er du ekstra udsat og ekstra afhængig af dine ting. En backpacker rejseforsikring Verden kan dække dig på rejser helt op til 18 måneders varighed.

Spørg os

Er du i tvivl om hvordan du er dækket med vores rejseforsikringer til Verden eller har du spørgsmål til vores hjemmeside eller produkter generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os.